David Pradas

David Pradas

Umbilical és el fil invisible que teixeix el primer vincle mare-fill, que no es veuen, que no es poden tocar, però se senten.
Client
David Pradas
Sector
Privat
Any
2016
Col·laboradors

Fotografia corporativa: Iolanda Sebé
Comunicació: Comunicant Bona Premsa

Disseny de packaging per dotze temes inspirats en l'inici d'una vida.

Umbilical és una metàfora en forma de música sobre el vincle permanent entre una mare i el seu fill al llarg de la vida. Un cordó invisible que enllaça dues persones a través dels primers sons compartits: el fluid aquós del líquid amniòtic, el batec del cor o la veu de la mare.

El pianista i compositor David Pradas s’inspira en aquest procés per crear dotze temes que simbolitzen el cicle de la vida, com les hores d’un rellotge.

El disc el formen dotze peces en què el piano és l’instrument principal, però també s’hi pot escoltar un sextet de corda, uns bols de quars, una tenora i les veus de cinc mares. Les melodies d’Umbilical incorporen sons quotidians que, juntament amb els instruments, van desgranant tota una banda sonora.

Per a aquest projecte hem dissenyat el packaging que conté el CD Umbilical, i la mussolina que l’embolcalla, de cotó 100% orgànic, brodada amb fil de plata.

Veure tots els projectes
Top