Legalitat

Benvingut a la pàgina web de Latipo.
A continuació, exposem les condicions d’ús de la pàgina web. La navegació per aquesta li atorga el rol d’usuari en la mateixa i, per tant accepta les clàusules detallades en aquest document.

Identificació
De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que latipo.cat és un domini de l’empresa Latipo, estudi de disseny amb domicili social al carrer Vila Antònia 10 de Lleida, amb telèfon 973 273 894.

Raó social: Ruth Alba Joven
Domicili social: Carrer Vila Antònia 10
Localitat: 25007 Lleida
N.I.F.: 43.719.960-L
Correu electrònic: info@latipo.cat

Normes d’utilització
L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit d’aquesta web així com dels continguts i dels serveis, de conformitat amb la legislació aplicable a cada moment, la moral i els bons costums generalment acceptats i d’ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per tant, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta web o un mal funcionament de la mateixa, inclòs la introducció d’un virus o similar.

Propietat intel·lectual
Les pàgines de la web i la informació o els elements que contenen, inclosos textos, documents, fotografies, dibuixos, que representin gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals Ruth Alba Joven és titular o amb llicències llegítimes.
Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, inclòs qualsevol tipus de reproducció, o distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, a través de qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa.

Responsabilitat
La nostra intenció és compartir un lloc web que ofereix una operació contínua i de qualitat. De tota manera, us informem que no podem garantir l’accés continuat, i que es poden trobar amb interrupcions o parades per factors o circumstàncies fora del nostre control.

Latipo, estudi de disseny no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles mitjançant enllaços o hipervincles.

Latipo, estudi de disseny no és responsable per qualsevol dany que pugui sorgir, entre d’altres, de:

Interferències, interrupcions, fallides, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivat per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies de telecomunicacions i xarxes.
Intromissions mitjançant l’ús de programes maliciosos de qualsevol mena i a través de qualsevol mitjà de comunicació.
Ús inadequat d’aquesta web.
Errors produïts per un mal funcionament del navegador o per l’ús de versions no actualitzades del mateix.
L’usuari, en cas de danys causats per un ús il·lícit o inadequat d’aquesta web, poden ser reclamats per danys i prejudicis.
A més, l’usuari respondrà per danys i perjudicis, que es deriva de l’ús de “robots”, “aranyes”,… o eines similars utilitzades per recollir o extreure dades o qualsevol altra acció en la seva part que imposin un càrrega per fer disminuir el funcionament de la web.

Legislació
Qualsevol controvèrsia que sorgeixi de o en relació amb l’ús del lloc web estaran subjectes a la jurisdicció no exclusiva dels tribunals o jutjats espanyols.

Protecció de dades personals
La nostra web no gestiona dades personals.

Veure tots els projectes
Top