Persones i organitzacions que creixen

Hèctor Verdú

L’Hèctor Verdú, the Growth Activist, és una persona d’alts valors i compromís social. Emprèn aquesta etapa de formador coach per que té la necessitat d’ajudar a les persones i donar-los-hi eines per què s’obrin, pensin, puguin créixer i actuar.
Client
Hèctor Verdú
Sector
Privat
Any
2015
Serveis
Identitat corporativa i creació de marca.

La forma visual que adopta el logotip és totalment tipogràfica, una tipografia forta, de pal sec, de caràcter gruixut i de color vermell. Aquests trets són els que transmeten la fortalesa de l’activista. La paraula Growth adquireix una inclinació en angle ascendent per fer-la sobresortir i atorgar-li l’optimisme que aquest treball necessita transmetre.

Per donar-li més força a la marca, s’ha realitzat un segell de cautxo de gran format, amb el que s’han fet diferents estampacions i que són les protagonistes de la papereria. Es treballa amb la tècnica del segell de cautxo per què és una eina que pot fer anar lliurament el client i d’aquesta manera aconseguir que cada aplicació on es col·loqui sigui totalment fluida, ja que mai esdevindrà al mateix lloc ni amb la mateixa orientació.

La proposta pren inspiració en el “cop de puny a la taula”, en el “ja n’hi ha prou he de fer quelcom”, en “em poso en mans de The Growth Activist, hi confio i començo a treballar!”.

La marca explora l’amplitud de ment, la fortalesa, la fluïdesa i la honestedat. Un treball que s’expressa a través de la forma, la estampació i l’impacte visual.

Veure tots els projectes
Top