Ferreruela
Cuina de la Terra
Client
Restaurant Ferreruela
Any
2019
Àmbit
Crèdits
Fotografia corporativa: Iolanda Sebé
Ferreruela
Cuina de la Terra
El restaurant Ferreruela elabora cuina de la terra amb productes de qualitat, de proximitat i de temporada. Les noves cartes busquen ser una clara definició de la seva filosofia, sabor a memòria i tradició però amb marge per a la innovació, reflectint la sinceritat i la delicadesa que s’amaga darrere de cada plat.
Les cartes s’ofereixen al client sobre una base d’assot de roure natural, estampada amb una textura personalitzada per a cadascuna d’elles.
El gravat de la carta de cuina simbolitza la sensibilitat amb la qual està preparat cada plat, la de vins presenta una il·lustració lleugera i dinàmica com la llàgrima que es llisca lentament per la copa, i la de les postres, minuciosa, per a representar el punt final del menjar.











Client
Restaurant Ferreruela
Any
2019
Àmbit
Crèdits
Fotografia corporativa: Iolanda Sebé