Consorci Patrimoni Mundial de la Vall de Boí

Centre del Romànic de la Vall de Boí

Amb motiu del 20è aniversari de la declaració com a Patrimoni Mundial per la Unesco de l’art romànic, el Consorci Patrimoni Mundial de la Vall de Boí, el centre del romànic de la Vall de Boí, estrena nova marca, per identificar-se.
Client
Centre del Romànic de la Vall de Boí
Sector
Públic
Any
2020
Consorci Patrimoni Mundial de la Vall de Boí. Centre del romànic.

Reforçar els valors universals excepcionals, pels quals la UNESCO va inscriure a la llista de Patrimoni Mundial les esglésies romàniques de la Vall de Boí, ha set el principal valor a transmetre en la marca.

El Consorci Patrimoni Mundial de la Vall de Boí va ser generat per diferents entitats: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de la Vall de Boí, el Consorci Comercial de l’Alta Ribagorça, el Bisbat d’Urgell i el Bisbat de Lleida.

Com a Consorci han treballat en la conservació i gestió del conjunt romànic de la Vall de Boí (format per les esglésies de Sant Climent i Santa Maria de Taüll, Sant Joan de Boí, Santa Eulàlia d’Erill la Vall, Sant Feliu de Barruera, la Nativitat de Durro, Santa Maria de Cardet , l’Assumpció de Cóll i l’ermita de Sant Quirc de Durro) i han creat l’espai d’interpretació Centre del Romànic de la Vall de Boí.

Veure tots els projectes
Top